Nytt

SamAktiv

Elise

Elise Bjørnson-Langen koordinerer området SmartHelse og SmartHus.

Elise er født i 1944, gikk på Gruruddalen gymnas (1963) sammen med Ingrid og Steffen, utdannet og undervist i språk, har bodd i utlandet (Nord Amerika, Canada og Zambia) i til sammen 30 år, har vært en tid i reiselivet og var nesten pensjonist da jeg ble hjelpepleier. Er nå ansatt i Moss kommune i hjemmesykepleien, en spennende oppgave. Har fokusert på senil demens og det å gjøre hverdagen bedre og lettere for de som er demente og for de pårørende.

Ingrid

Ingrid Borud koordinerer områdene SmartReise og SmartTeam

Ingrid er årgang 1944 og gikk på Groruddalen gymnas sammen med Elise og Steffen. Hun er adjunkt med fagene forming og mediekunnskap. I tillegg har hun et 3-årig lederkurs.
Hun har jobbet 21 år i skolen, bygget opp Trygg Trafikk i Vestfold og vært i skoleavdelingen på Trygg Trafikks hovedkontor i Oslo, utstillingsleder i OL Grafikk 94, opplæringsleder på Ikea og leder i Folkeuniversitetet i Sandefjord. De siste årene har hun jobbet med kulturformidling og temabasert reisevirksomhet for Folkeuniversitetet Buskerud / Vestfold / Telemark. Målgruppen her var 50+.

Jan

Jan Klæboe koordinerer områdene SmartTeam og SmartReise.

Jan er årgang 1945 og er født i Bergen. Jeg har 4 voksne barn som har egne familier og egne barn. Er gift med Bente, ( ekteskap 2) og bor til dels i Oslo, Provence eller på Rauland i Telemark hvor min kone har en samling av gamle hus. Jeg har min bakgrunn fra IT virksomhet og startet i 1970 i Bergens Tidende hvor jeg ble datasjef . Her traff jeg Steffen for første gang da han var selger for Honywell Bull. I 1977 startet jeg egen virksomhet innenfor software utvikling og konsulenttjenester. (Datatjenester AS). Det drev jeg i mer enn 20 år med kontorer i Oslo og Bergen. Siden 2004 har jeg vært selvstendig investor innen eiendom og aksjer samt utleievirksomhet. Sammen med min datter Margrete, har jeg butikken Townhouse på Majorstuen. ( Stoffer og møbler)

Vi bor deler av året i Frankrike hvor vi driver med utleie av hus. ( St. Maxim og Flayosc) Her nyter man det gode liv sammen med venner og familie. Provence er et sted man kan oppholde seg hele året, da hver måned har noe spesielt å by på. Ellers er den faste adressen Oslo eller på Rauland.

Min kone Bente er styremedlem i Kajalund sykehjem og Kajalund eldre boliger.

Les mer: Jan

Renata

Renata Kryszak koordinerer området SamHandling.

Renata er årgang

Steffen

Steffen Myklebust koordinerer området SmartHus, SmartHelse og SamHandling.

Steffen er årgang 1944. Han gikk på gymnaset (Groruddalen '63) sammen med Elise og Ingrid.
I 1970 startet han med salg av datasystemer og solgte dataløsninger i 1972 til Bergens Tidende hvor Jan var datasjef.
Etter lange opphold og mye arbeid i utlandet (USA, England, Sverige, Hong Kong, Kina og Tyskland) har han siden 2000 hatt tilholdssted i Moss. Han startet da ECN AS som holder på med webløsninger, salgsstøtte og samhandling.
Samtidig har han  hjulpet polakker med å starte opp i Norge. Renata kommer fra Polen og han har hjulpet henne med å lære norsk og å føre regnskap i Norge. 

Steffen er initiativtager til SamGla og er styreleder i SamGla AS. Han er engasjert i utfordringene med eldrebølgen og aktiv aldring.

MGFteam logo

for bidragsytere som vil skrive litt og dele opplevelser og erfaringer.

logo Share250x64

MGFteam Share365 utvikler løsninger for den digitale revolusjonen

holder "hjulene" igang. SamGla koordinering og administrasjon.

Du er her: Home SamAktiv SamGla Partnere