Bo lenger hjemme

Dette er kopiert fra "Bo lenger hjemme" på Facbook - Klikk her
Omsorgsteknologi tatt ett skritt videre. Innovasjonsprosjektet "Bo lenger hjemme" er et samarbeid mellom Visma og Telenor.
 
Visma mener at innovasjon innen omsorgsteknologi baner vei for at eldre skal kunne bo hjemme lenger under trygge og gode forhold. For å lykkes med dette, mener vi det må utvikles helhetlige løsninger, hvor både varslinger, oppfølging og ikke minst dokumentasjon og historikk foregår i et integrert system.

Som en ledende leverandør innen kommunal pleie-og omsorgssektor har vi både en posisjon og et ansvar for å utvikle våre omsorgsløsninger for å møte kommunenes utfordringer med eldrebølgen.

I samarbeid med Telenor Objects arbeider vi derfor med et innovasjonsprosjekt hvor vi samler og visualiserer data fra omsorgsteknologi inn i vår omsorgsløsning.

I innovasjonsrommet “Bo lenger hjemme” viser vi blant annet hvordan varslinger fra ulike sensorer vil kunne behandles og integreres mot Pasientjournal (EPJ) og mobile løsninger.

Vi ønsker nå dialog med fagmiljøene på disse ideene, løsningene og hvordan vi hurtig kan etablere gode pilotprosjekter i markedet.
Description

Vi ønsker dine innspill på veggen!

De som svarer på denne siden fra Visma og Telenor er:

Cathrine Grimstad: Prosjektleder, Visma Unique AS
Leif Inge Jakobsen: Produktansvarlig Visma Omsorg Profil
Bengt Lerpold: Markedssjef, Visma Unique AS
Elin Heir: Program Manager eHealth, Telenor Objects AS

For mer informasjon om innovasjonsprosjektet, ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 


 

Artikkel i Teknisk Ukeblad nr. 16 3.mai 2013:

img230

img231

img232