Nytt

SamAktiv

8.mars '06 - Unisys

Den 20:e oktober (flyttet til 21.10) är väl en himla bra dag för ett 20:års jubileum.Det är en fin fredag, bra med tanke på att man kan sova ut dagen efter, ja om man skulle dansa för mycket till exempel..Vi ber att få återkomma med tid och lokal, vi arbetar med saken, men den 20:e oktober (flyttet til 21.10)är klubbad.Nu ser vi fram med tillförsikt om den stundande sammankomsten.Fyrverkerier, jubelsång och gemenskap. Det är bra grejer det!!

hilsen fra Arnt Otto

From: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Sent: 05 January 2006 12:58
To: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Subject: SV: GODT NYTT ÅR - Unisys
Godt nyttår til deg også, men, som jeg tror at jeg har sagt før, - ikke glem at det er bare tre år igjen til ganske mange vil ha 40 års jubileum for Sperry Univac!
Vennlig hilsen Arnt Otto

Henning Pytterud - kommentarer

From: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. [mailto:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.]
Sent: 05 January 2006 14:33
To: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Subject: SV: GODT NYTT ÅR - Unisys (Intern)
Hei og godt år til deg også. Hyggelig at ny teknikk gjør det lettere å holde oversikten og alle gamle kjente.
Ser at du sysler med planer og Afrikatur. Jeg har meldt meg inn i fotoklubben i Askim og mannen til en av deltagerne der arrangerer turer til Afrika. For å fiske tror jeg de er mest opptatt av. Hun var forresten ute etter reisefølge for Afrikatur for å fotografere. Hun er ivrigere fotograf enn meg, flinkere også sikkert.
Hørte også at du var involvert i fotostation. Klubben har en gammel lisens og vi har gjort en del framstøt for å se om den kan fornyes. Det ser imidlertid ut til at man nå utelukkende satser profesjonelt i og med at prisen er flere tusenlapper. Da er det vanskelig å forsvare investering privat eller i klubbsammenheng når en lisens for PhotoShop Elements 4 koster 800Kr. Har vi forstått dette riktig?
Ellers var det mye spennende å se på de nye WEB-sidene.
Henning

Du er her: Home nettsamfunn SamAktiv Unisys Unisys kommentarer